Puretina na Purex način
![Purex piktogrami](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/10/Piktogrami-2.png)
![Purex piktogrami - bez hormona](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/09/bez-hormona.png)
![Purex piktogrami - bez antibiotika](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/09/bez-antibiotika.png)
![Purex piktogrami - bez kokcidiostatika](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/09/bez-kokcidiostatika.png)
![Purex piktogrami - bez gmo](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/09/bez-gmo.png)
![Purex piktogrami - nema kemikalija](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/09/nema-kemikalija.png)
![Purex piktogrami - prirodni uzgoj](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/09/prirodni-uzgoj.png)
![Purex - Dalmatinska polpeta](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/10/DALMATINSKA-POLPETA.jpg)
DALMATINSKA POLPETA
Talijanski klasik nježnog i sočnog okusa napravljene od purećeg mljevenog mesa začinjenog tradicionalnim dalmatinskim začinima (peršin, češnjak, ružmarin i sl.)
![Purex - marinirani file od purećeg zabatka](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/10/MARINIRANI-FILE-OD-PURECEG-ZABATKA.jpg)
MARINIRANI FILE PUREĆEG ZABATKA
Iskošten, omekšan i usoljen file purećeg zabatka je spreman za upotrebu! Mekano i sočno meso rezultat je marinade u salamuri (slanoj vodi) od prirodnih sastojaka.
![Purex - pureće kockice u dalmatinskoj marinadi](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/10/PURECE-KOCKICE-U-DALM.-MARINADI.jpg)
PUREĆE KOCKICE U MARINADI
Purex je odradio pola posla za vas; narezane i marinirane komade purećih prsa potrebno je samo dovršiti po vašim željama!
![Purex - pureća prsa u dalmatinskoj marinadi](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/10/PURECA-PRSA-U-DALMATINSKOJ-MARINADI.jpg)
MARINIRANA PUREĆA PRSA
Najkvalitetniji komadi purećih prsa u marinadi od prirodnih sastojaka koja mesu daje posve nov, iznenađujuć okus.
![Purex - Panirana pureća prsa](https://www.purex.hr/wp-content/uploads/2020/10/PANIRANA-PURECA-PRSA.jpg)
PANIRANA PUREĆA PRSA
Panirano na starinski, zdravo i za tren gotovo! Ručak gotov u dvije minute; pržiti na jakoj vatri u dubokom ulju do 1 minute sa svake strane.