Sami prerađujemo

… u suvremenim pogonima

Naši pogoni za obradu mesa smješteni su u sjeverozapadnom dijelu Splitsko – dalmatinske županije, u poslovnoj zoni u mjestu Hrvace i izgrađeni su u skladu s hrvatskim propisima i propisima EU. Pogon je sagrađen i podijeljen na dvije cjeline; u prizemlju je smještena klaonica i rasjekaonica mesa, a na katu se nalazi pogon prerade mesa te uredski prostori.

Da bi uspjeli u svojoj misiji pomno smo mislili i na aspekte koji nas okružuju, kao što su voda, zrak i zemlja. Sredstva koja koristimo za pranje i dezinfekciju farmi, objekta klaonice, prerade mesa i u maloprodajnim trgovinama, dobivena su eko – tehnologijom bez kemijskih dodataka. Neškodljiva su za okoliš i ljude, te smo s njima eliminirali kemijska sredstva za pranje i dezinfekciju s ciljem bolje kontrole i sigurnosti u proizvodnji i prodaji.

GENOLL je sredstvo za pranje, a GENOX dezinficijens koje koristimo u cijelom sustavu. Sredstva su ekološka, neotrovna i 100% biorazgradiva. Imaju izuzetno jak učinak na sve vrste mikroorganizama uključujući: bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm te alge. Primjenjuju se za pranje i dezinfekciju cijelog objekta klaonice i prerade uključujući i opremu koja dolazi u dodir s mesom i mesnim proizvodima te na samim farmama.

Farme purex